BiYosh

love & science

Filozofija stvaranja Biyosh proizvoda

Stvoriti proizvode koji će potaknuti pozitivne promjene na tvojoj koži

Biyosh linija proizvoda kreirana je sinergijom moderne znanosti i ljubavi prema kozmetici za svakodnevni istinski užitak u tvojoj beauty rutini kako bi ista rezultirala apsolutno najboljom verzijom tvoje kože.

Glavni fokus u stvaranju Biyosh linije proizvoda bio je na kvaliteti sastojaka te jednostavnim, modernim, čistim i znanstveno dokazanim formulacijama učinkovitog djelovanja.

 

Moćne aktivnice – stvarni rezultati

Temelji učinkovitosti Biyosh formulacija

  • najoptimalniji pH balans i biokompatibilnost proizvoda
  • sastojci srodni koži te oni koje koža voli i prepoznaje
  • niska molekularna struktura i teksture koje se dobro i kvalitetno upijaju
  • učinkovite aktivnice koje stvaraju okruženje za razvoj zdrave kože

Beskompromisna filozofija kreiranja Biyosh proizvoda nisu proizvodi koji rješavaju posljedice i specifične probleme kože te često stvaraju ovisnost o istima, već holistički pristup, točnije proizvodi koji jačaju kožnu barijeru, održavaju optimalni mikrobiom kože te sveukupno stvaraju aktivno okruženja za dugoročni samoodrživi razvoj zdrave kože.

Niti jedan Biyosh proizvod ne sadrži parabene, eterična ulja, silikone, umjetne boje, SLS te druge nepoželjne sastojke.

Stvarajući Biyosh, kao strastvena ljubiteljica preparativne kozmetike, ljubav je zaista bio neizostavan sastojak u svakoj fazi stvaralačkog procesa.

Ideja je bila spojiti tu energiju ljubavi i strasti sa modernom znanošću u kozmetici u iskrene, učinkovite i sigurne proizvode. Proizvode koji spajaju najbolje iz prirode i laboratorija. Proizvode jednostavne, razumljive i učinkovite formulacije. Proizvode teksture koje će vas natjerati da se zaljubite u svoje svakodnevne beauty rutine i pretvorite ih u najljepše rituale. Proizvodi zbog kojih ćete se jednostavno zaljubiti u svoju kožu!

Vjerujemo da ništa nije dovoljno dobro ako nije iskreno i iz ljubavi i zato vjerujemo u savršeni spoj – love and science. ❤️

Đina Erceg, CEO i osnivačica

Vizualni identitet

Razlog minimalističkog pristupa vizualnom identitetu i ambalaži Biyosh proizvoda jest u našem iskrenom vjerovanju kako apsolutni fokus mora biti na najbitnijem: kvaliteta sastojaka, formulacija i tekstura te učinkovitost proizvoda.

Ekološka osviještenost

FSC je kratica organizacije Forest Stewardship Council koja promiče i certificira odgovorno gospodarenje svjetskim šumama. Sva pakiranja s tom oznakom dobivena su od drva iz šuma kojima se odgovorno gospodari. FSC promiče održivo, ekološki prihvatljivo, ekonomski prihvatljivo i socijalno pravedno gospodarenje što konkretno znači da se broj posječenih stabala zamijeni istim brojem novozasađenih.

Naša misija i obaveza u sklopu održivog razvoja i posvećenosti okolišu jest ekološki prihvatljiva marka i istinski vjerujemo da ćemo zajedno s vama koji podupirete naša nastojanja moći i dalje biti ponosni na naše zelene i prostrane šume.

Ovo je razlog zašto je svaki Biyosh proizvod ponosno i odgovorno upakiran u ambalažu s SFC cerifikatom.